A nyári PlayIT Show Budapest-en ismét számos cosplayes klub lesz megtalálható.
Most külön-külön postokban bemutatjuk őket, hogy ti is megismerjétek, és esetleg kedvet kapjatok a pultjuk meglátogatására, a programjaikon való részvételre.
Folytassuk a Kóbor Trekkerek pultjának bemutatkozásával.

A Kóbor Trekkerek egyik célja, hogy megjelenésükkel, előadásokkal, interaktív és egyéb programokkal, kiállításokkal és jelmezeikkel (CosPlayekkel) is felkeltve a figyelmet, népszerűsítsék a Star Trek világát.

A pult tervezett programjai:
– Star Trek smink-arcfestés (bizonyos Star Trek fajok, trill, risai látványos arcmintáinak megrajzolása, Chakotay parancsnok tetoválása).
– Tribblisimogató (személyes érintkezés a népszerű kis szőrös lények utánzataival).
– Fegyversimogató (klingon és vulkáni fegyverreplikák).
– Borgdobálós darts (egy elnagyolt borggömbbé átalakított darts tábla és 8472-es faj úrhajóvá alakított műanyaghegyű dartsnyilakkal).
– Szülőmegőrző (Észrevettük, hogy a PlayIT-en is nagyon sok gyerek van. Szülőkkel, nagyszülőkkel mennek ki, akik lényegében csak kísérők. Ezért találtuk ki Szülőmegőrzőt, ahol a kísérők pihenhetnek egy kicsit. Ehhez biztosítunk könyveket, olvasnivalót, képregényeket, logikai és társasjátékokat, papercraftot és természetesen szívesen beszélgetünk velük0. Sőt ez még egy találkozási pontnak jó, ha gyerekek elkeverednének).