A nyári PlayIT Show Budapest-en ismét számos cosplayes klub lesz megtalálható.
Most külön-külön postokban bemutatjuk őket, hogy ti is megismerjétek, és esetleg kedvet kapjatok a pultjuk meglátogatására, a programjaikon való részvételre.
Hatodiknak a Stargate Command Hungarian Site pultjának bemutatkozása érkezik.

A Stargate Command Hungarian Site 2012, november 12.-én hoztuk létre azon okból, hogy összegyűjtsük a sorozat rajongóit és együtt élvezzük a rendezvényeket. Nem csak magunkat, de igyekszünk a vendégeinket is szórakoztatni a folyamatosan megújuló kiállításunkkal és jelmezeseinkkel.
Büszkék vagyunk arra, hogy klubunk folyamatosan tud újítani és újabbnál újabb díszletekkel és programokkal örvendeztetjük saját magunkat és természetesen a rajongókat is.

A következőkkel készülnek mostanra a klub tagjai:
1. Csillagkapus Társasjátékok (Saját készítésű tudásalapú csillagkapus társasjáték, saját készítésű stratégiai csillagkapus társasjáték, stratégiai csillagkapus társasjáték)
2. Kiállítás és jelmezpróbálás
Számos replikát készítettünk és szereztünk be a jól ismert sorozatból, amelyek megtekinthetőek.
3. Egy négy méteres Csillagkapu
A Stargate Command Hungarian Site csapata elkészítette az SG1 sorozatból jól ismert csillagkapu kicsinyített mását a maga 4 méteres átmérőjével, ami eseményhorizonttal és elektronikával felszerelt.
4. Hieroglifás fotófal
A Goa’uld űrhajókról jól ismert aranyozott hieroglifás fotófalnál fotózkodhatnak a rajongók, amelyhez bátran vihetnek a kiállításból replikákat az élmény fokozásának érdekében.
5. Működő Csillagkapu PC
Black-Mod nagyszerű csapata megalkotta a csillagkapus modding pc-jét, ami képes a betárcsázásra és az eseményhorizont megjelenítésére. Ezzel a remekművel a csapat egy nívós győzelmet zsebelhetett be magának és azóta is a csapat büszkesége, amely a kiállításunkat bővíti.