Ne feledjétek, május 24-én újra Cosplay.hu Party a Dürer Kertben! Ezúttal is várunk minden cosplayest és nem cosplayest, hogy töltsön velünk egy napot amolyan laza, kötetlen hangulatban.
Természetesen ismét lesz cosplayverseny, értékes nyereményekkel (mangák, dvd-k, hobbiboltos ajándékcsomagok, MondoCon jegyek), jelentkezni holnap estig, vagy a helyszínen!
Előadásokból sem lesz hiány, MadMiyo sminktrükkökkel vár titeket, Paszuly Paróka Percei pedig a parókák kapcsán adhat segítséget. A színpadon Tulok fogja bemutatni az ismeretlenebb cosplayes alapanyagokat, Hikari és Danila pedig a cosplayes zenék videók készítésébe avat be titeket.
A szabadtéren mini vásár (Mangafan, Bitshop, Odango, Japan Cuccok, Cosplay.hu), kiállítások, na meg a legjobb fotósok, teljes felszereléssel.
Bemutatkozik az Adamas tábor, és tartunk egy színpadi kerekasztal beszélgetést a fiatalabb cosplayes klubokkal: Grimmauld tér 12., Kóbór Trekkerek, Hungarian Doctor Who Cosplay Group, Cosplayers of Ice and Fire, United Hungarian Colonial Marines.

Persze a legfontosabb, hogy jó társaságban szórakozzatok, tessék kimozdulni a facebook elől, egy napra elfelejteni az internetet és találkozunk, vasárnap, a Dürer Kertben, lehetőleg cosplayben, mert úgy az igazi a hangulat!

Cosplaverseny: http://goo.gl/e82vOi

Belépő: 1000 Ft, Ruhatár: 200 Ft
– A rendezvényre érvényes a 2015-ös Conbérlet!
– 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.
– A helyszínen büfé üzemel, étel és ital behozatala tilos!
– A rendezvény létszámkorlátos, a termekben egyszerre maximum 400 fő tartózkodhat, a szabadtéren további 400.
– Kapunyitás: 12:00-tól