Mivel ez az év nem volt túl kegyes a cosplayesekhez és a rendezvényekhez, ezért arra jutottunk, hogy a hagyományos „Év cosplayese” díjazást és szavazást módosítjuk és egyszerűsítjük. Idén csak a legjobb beküldött photoshootok közül válogattunk, hogy kik is voltak ebben az évben a legjobbak.

A 2020-ban beküldött 80 darab photoshoot közül választottuk ki azt a 20-at, amit felterjesztettünk a zsűrinek értékelésre. A 14 főből álló Cosplay.hu zsűri (köztük néhány partnerünk is, mint a Coolgear Steampunk, AniMagazin, Migoto) ezután kiértékelte a képeket, majd megszületett az eredmény, ahol szinte majdnem holtverseny alakult ki kezdetben az első 3 helyezett majd az utána következő 5. helyezett kapcsán. De végül azért kialakult a végleges sorrend és a három győztes! Gratulálunk nekik!


A nyertes cosplayesek és fotósok belépőket kapnak a 2021-es Fantasy Expókra (feltéve, ha a Covid helyzet rendeződik és végre lehet rendezvényeket tartani). Kérjük, hogy vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessük a jegyeket!


JELÖLTEK