Ismét fotópályázatot hirdet a Mondo és a Cosplay.hu! Ahogy azt már megszokhattátok, ismét várjuk a lelkes fotósok képeit és továbbra is értékes díjakat lehet nyerni (a Mangafan felajánlásában), a nyertes fotók pedig megjelennek majd a decemberi Mondo magazinban is. Ismét két kategóriában küldhettek be képeket. Az első az eddig megszokott „Hagyományos” fotó, ahova várjuk a legérdekesebb, legkülönlegesebb vagy leglátványosabb képeket cosplayesekről a őszi  MondoCon kapcsán. Lényeg, hogy elkapjátok a cosplay és a MondoCon hangulatát!
A másik ezúttal a “GAMER” kategória, avagy keresd a gamer cosplayeseket, kérd meg, hogy pózoljanak neked, akár a konzol részlegünkön, csapjanak össze a League of Legends jelmezesek az Assassin’s Creedesekkel a kamerád előtt (akár a táncpadon is), legyetek kreatívak!

Általános szabályok és feltételek:
– A képeknek a 2014-es Őszi MondoConon kell készülniük, minden más fotó automatikusan kizárásra kerül!
– A versenyen csak saját magad által készített fényképpel indulhatsz, vagy neked kell szerepelni a képen, és írásos meghatalmazással kell rendelkezned a kép készítőjétől, amelyben szerepelnie kell mindkettőtök adatainak. Aki nem saját képpel indul, vagy nincs meghatalmazása, azt automatikusan kizárjuk a versenyből.
– Egy személy egy képpel indulhat kategóriánként. A két kategóriában különböző képekkel lehet csak indulni!
– A képek nem tartalmazhatnak személyiségi jogokba ütköző tartalmat, továbbá a képeken nem lehet céges/márka logó, felirat kivéve a Mangafan, Mondo illetve Cosplay.hu!
– A pályázatban induló képek mind a Cosplay.hu weboldalon, mind a Mondo Magazinban meg fognak jelenni, a nevetekkel együtt. A nyertes képeket később felhasználhatjuk a Mondo, a Mondocon és a Cosplay.hu promóanyagaiban!
– A fotópályázaton a Mondocon vagy a Cosplay.hu által felkért fotós (vagy általa készített kép) nem indulhat!
– A képeket digitálisan módosítani alap szinten szabad csak. Például nem használhattok ecseteket, effekteket, nem montírozhattok rá semmit a képre. A jelentősen módosított képeket kizárjuk a versenyből. Természetesen az alapvető utómunkálatokat el lehet végezni a képen: vágás, fehéregyensúly állítás, fényesség, színegyensúly, élesség, stb. Bármi olyan, ami analóg gépnél a laborban elvégezhető lenne az előhívás folyamatának részeként.

Beküldési határidő: 2014. október 12. (vasárnap éjfél)

A képek mérete maximum 2 mega lehet. Formátuma elsődlegesen jpg vagy tif. A minimális felbontás: 1280×1024.

A képekből egy zsűri fogja kiválasztani a legjobbakat és lesz kategóriánként egy közönségdíj is. A közönségszavazás a Facebookon lesz megtartva, előreláthatólag október 13. és 25. között. A díjakat személyesen lehet átvenni az Animekarácsonyon, december 14-én.

A díjak:
Hagyományos kategória:
– A Zsűri fődíja – Technikai kivitelezés, tudatos kompozíció, fontos az összhatás és hogy a kép “mondanivalóval” rendelkezzen.
– A zsűri különdíja – A zsűri elbírálása alapján (ötlet, humor vagy kreativitás)
– A Közönség kedvence – A közönség szavazatai alapján.
„GAMER” kategória:
– A Közönség kedvence – A közönség szavazatai alapján.
A nyertesek Mangafanos ajándékcsomagokat és ingyen belépőket kapnak a 2014-es Animekarácsonyra!

A Közönségszavazás a facebookon lesz megtartva és a korábbiakhoz hasonlóan a “like”-ok száma hozza majd ki a végső sorrendet.

A pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy több vagy kevesebb győztest is hirdessenek a beérkezett fotók függvényében!

Bármilyen kérdésetek van, írjatok bátran!