Átléptünk az újévbe és ilyenkor szinte mindenki feleleveníti, hogy mi is történt az elmúlt évben, a jó és rossz dolgokat egyaránt. Szentül megfogadjuk ilyenkor, hogy nem követjük el a régi hibákat… vagyis teljesen új hibákat követünk el. 😀 Mi is történt 2011-ben? Ismét volt EuroCosplay, ahol együtt szurkolhattunk a magyar versenyzőinkért, egymást érték a rendezvények és a cosplayversenyek, elindultak a photoshootok, dübörög a Facebook, a Youtube csatornánk is megnyílt (több mint 700 videóval eddig!) és mindeközben 4 évesek lettünk… micsoda év! És micsoda év vár ránk!

Tavaszi Mondocon: ha semmi nem jön közbe, akkor már be is írhatjátok a naptárba, hogy április 14-15! Ismét kétnapos hatalmas buli lesz és nagyon kíváncsian várjuk, hogy a tavalyi 6000 feletti látogatószám megdől-e! Lesznek újítások, de a legfontosabb, hogy az Animekarácsony/Holdfényconos szabályzatunkhoz hasonlóan itt is eltöröljük a "csak ázsiai" kitételt. Mivel a Mondo magazin is egyre inkább nyit a filmek és a gamer világ fele, így innentől örömmel várjuk versenybe a képregényes, filmes kosztümöket és természetesen lesz "Original" kategória is!

EuroCosplay: továbbra is buzdítunk mindenkit, hogy jelentkezzen áprilisig, hiszen ez egy kihagyhatatlan lehetőség, hogy 3 napot eltölthess Londonban és felléphess egy igazi nemzetközi versenyen.

Photoshootok: továbbra is várjuk őket, aki szeretné publikálni őket az írjon nekünk, az info(kukac)cosplay.hu címre, hogy a képeit ellenőrizzük és áthelyezzük a központi Photoshoot galériába. A képekről, feltöltésről és elrendezésről ITT olvashattok részletesen!

Facebook és Youtube: tavaly januárban 800-an lájkolták a facebookos oldalunkat és év végére átléptük a 3200-at, reméljük idén meglesz az 5000! ^_^ A Youtube csatornánkat is érdemes nézegetni, hiszen lassan, de biztosan felkerül az összes verseny az elmúlt évekből, így aki esetleg lemaradt volna, vagy éppen nosztalgiázni szeretne, annak van miből válogatni.

Mondo cikkek: pótoltunk néhány kimaradt 2008-as cikket és most már tényleg napra kész, egészen 2011 Decemberéig! Azoknak, akik nem veszik a Mondot (ejnye…) igazi kincsestár. ^_^

A hét képe: hamarosan erről külön is megemlékezünk, de fontos újítás lesz, hogy innentől minden héten vasárnap fogunk választani képet, az azon a héten feltöltött fotók közül. Már most lehet felpakolni a szilveszteri képeiteket, mert a 2012-es év első "hét képe" eléggé nagy megtiszteltetés! 😀

Új szerkesztőink is lettek: Csaplár Viktória és Baráth András, akik remélhetőleg hamarosan feldobják a főoldalt érdekesebbnél érdekesebb hírekkel. Lesz a közeljövőben egy arculatváltásunk, az oldalon minden frissülni fog (remélhetőleg) és idén is sok sok meglepetéssel szolgálunk majd.

Mindenkinek cosplayekben gazdag 2012-t kívánunk az egész stáb nevében!