2010_cosplayverseny_reklam.jpg
A teljes szabályzatra ugyan még 1-2 napot várni kell, mert gőzerővel próbáljuk befogadóképesre csiszolni (közel 50.000 karakter), de most felfedjük a változásokat amikre számíthattok:
1, Lehetőség lesz videók feltöltésére performance kategóriában. Remek lehetőség az előadások feldobására.
2, Szombaton egy új versenyszámot hirdetünk: "Visual kei és Streetfashion"! Bizony, a neve mindent elárul, VK rajongók és Gothlolik sem maradnak versenyen kívül innentől. ^_^
3, Vasárnap is egy hatalmas újdonsággal várunk benneteket. Ez pedig nem más, mint az I. Nagy Cosplay Kupa! Ide 10 olyan csapatot várunk elsődlegesen, akik egyszerre szeretnék magukat craftban és perfben is kipróbálni, az EuroCosplay mintájára. A nyeremény sem a megszokott lesz, ugyanis egy igazi meglepetés serleg és fejenkénti 10.000Ft-os vásárlási utalvány várja a szerencsés nyerteseket!
4, A hagyományos performance kategóriában innentől lehet indulni "Dorama" és "Live" előadásokkal is.
5, A közönséget is éri egy kis meglepetés, ugyanis azok között akik érvényes szavazatot adnak le, egy különdíjat sorsolunk ki mind a két nap!
6, Természetesen lesz ismét fotópályázat is!
Kérdéseket továbbra is várjuk a fórumokba (cosplay.hu vagy a mondocon.hu) vagy email-ben a cosplay*kukac*mondocon.hu-ra! 
Kellemes készülődést mindenkinek!