Az előző évek remek hangulatára alapozva, idén már hatodik alkalommal szervezzük meg az Adamas Tábort. Az Alkimista Laboratórium oszlopos tagjai január óta azon fáradoznak, hogy az idei tábor még több élményt nyújtson nektek. Még több programot és szórakozási lehetőséget igyekszünk belezsúfolni az öt napos táborba.

A tábor alapötlete az volt, hogy csináljunk egy olyan nyári rendezvényt ahol Cosplayesek, Anime rajongók, Fantasy/Sci-Fi imádók, Wargamesek és szerepjátékosok, hátra hagyva a nagyvárosok zaját, jól érezzék magukat.

A mindenki által, jogosan, szeretett Con-ok ipari, zajos és nyüzsgő világát és hangulatát szeretnénk egy ember közelibb nyugodtabb légkörben megteremteni, ahol mindenki megtalálja a maga számára érdekes programokat és embereket. Nem véletlen, hogy a tábor résztvevőinek számát limitáltuk. A helyszín kiválasztása nagyban függött az előzőekben leírtaktól. Ezért is esett a választás egy csendes kis falu melletti vidéki repülőtérre, Atkárra.

Itt a külvilág abszolút kiiktatásával tudunk egy olyan hangulatot teremteni, ami pihenéshez kikapcsolódáshoz és szórakozáshoz kiváló és mindezt úgy, hogy senkit sem zavarunk és minket sem zavar senki. Amikor azt mondjuk, hogy Adamas Tábor nem véletlenül hívjuk tábornak. Amellett, hogy a repülőtéren van víz, villany és fürdési/tisztálkodási lehetőség, a szállás sátrakban történik. Egy igazi sátortábort szeretnénk létrehozni. Aki gyermekkorában részt vett hasonló eseményen az tudja, hogy mekkora élményt jelent a csillagos ég alatt a nyári meleg éjszakában tölteni az időt. Aki meg nem volt ilyen helyzetben annak itt a lehetőség, hogy kipróbálja ezt a felejthetetlen élményt.

Nem szeretnénk senkit sem túlterhelni, de ez az öt nap bőven elég arra, hogy új barátokat szerezzünk, és új dolgokat ismerjünk meg a közös hobbinkból, amely tegyük hozzá, hogy elég sok dolgot foglal magában. A programokat úgy válogattuk össze, hogy a Sci-Fi és Fantasy rajongótól, az AMV imádókon át, a Cosplayesekig mindenki megtalálja a számára érdekes előadásokat, foglalkozásokat.

A részletes program listát megtalálhatjátok a tábor weboldalán és a Facebook-on is.

Szumma szummárum! Mindenkit szeretettel várunk, aki egy kicsit is érdeklődik a fent említett témák bármelyikében.

Gyere el, érezd jól magad! Szerezz új barátokat, ismerj meg új dolgokat és töltsd az időt olyan emberekkel, akik hasonló érdeklődési körben mozognak.

A szervezők

ADAMAS TÁBOR – 2018.augusztus 8-12. (ATKÁR)

http://tabor.alkimistalaboratorium.hu
https://www.facebook.com/AdamasTabor/