A karakternek a videóklipben látható UV/neon megjelenést képzeltünk el, ennek megfelelően terveztük meg a fotózást. Választásunk a Photobalance stúdióra esett, ahol folyamatos fényű UV lámpák biztosították a kívánt hatást. A cosplayes ruháján és testén ennek megfelelően UV fényre reagáló, valamint sötétben világító festék látható.
Mivel egyikünk sem dolgozott még ilyen környezetben, különösen nagy kihívást jelentett a gyenge fényviszonyok közötti pózolás és fókuszálás.
A fotókat a kizárólag UV fényű megvilágításnál az átlagostól sokkal hosszabb záridővel kellett kiexponálni, ezért állványt alkalmaztunk, ami jelentősen megnehezítette a komponálást. A cosplay modellnek ez esetben az átlagosnál sokkal hosszabb ideig kellett mozdulatlanul kitartania egy-egy pózt, ráadásul a kommunikáció is nehézkesebb lett, mivel alig láttuk egymást.
A széria egyik legérdekesebb képét „fényfestéssel” értük el: a képen látható fénycsíkok előállításához a modellnek a megbeszélt póz kitartása után be kellett mozdulnia, így kölcsönözve mozgást és dinamikát a fényképnek. Az időzítés miatt ezt az ötletet nagyon sokszor kellett elpróbálni, mire megfelelő eredményt hozott, hiszen a kitartást és a bemozdulást két másodpercbe kellett beosztani.
A végeredmény egy olyan (kísérleti) széria lett, ahol az általunk elvárt színeket és képi világot jelentős digitális utómunka nélkül értük el.

Cosplayes: Fairydevil Cosplay
Fotós: Kasz Krisztián
Forrás / fandom: League of Legends
Karakter: K/DA Akali
Helyszín: Photobalance stúdió
Támogatói oldal: https://ko-fi.com/fairydevilcosplay