vegleges_plakat_600_424.jpg

Ezer fokon támad a nyár. Olvad az aszfalt, csípnek a legyek és a fagyit is szívószállal ihatjuk lassan. Ez itt a strand és a fürdőruci ideje!
De sajnos vannak olyanok is, akik ezt nem engedhetik meg maguknak és valami aszfaltdzsungel belterületén gályáznak. Nekik, és mindenki másnak is szeretnénk kedveskedni egy kis összejövetellel, amire talán a nagy szívások közepette is marad idejük/időtök. Ez nevezetesen az, hogy újra szeretnénk éleszteni a Mondo meetet.
 
Azonban az összejövetelnek csak a neve a régi, mivel feltétlenül el szeretnénk kerülni azt, hogy az olvasói találkozó csak egymás nézéséből álljon. Éppen ezért újragondoltuk a dolgot és a következőre jutottunk:

Legyünk aktívak! De mire is számíthat, aki eljön? Először is kulturált környezetre, hisz a helyszín a Moonlight Meido, azaz a hazai animés és cosplayer élet centruma. Másodsorban programokra, és infókra, amik nem csak a magazinnal kapcsolatosak.
Az érdeklődők bepillanthatnak a következő havi Mondo munkálataiba, témáiba. Hozzászólhatnak és véleményezhetik azt, valamint beszélgethetnek a szerkesztőkkel.
Unalmas? Lehet. Pont ezért készültünk pár meglepivel is. Az első ilyen, hogy újra játszhattok a HoldfényConon nagy sikert aratott Just Dance játékkal. (Köszi az An-Tec-nek!) Sőt! A tudásotokat is összemérhetitek egy mini verseny keretében. Ennek a legjobbja természetesen nem marad ajándék nélkül. 🙂
Az első helyezett díja egy szabadon választott manga a Mangafan kínálatából.
A kreatívak is megmutathatják, mit tudnak, ugyanis lesz egy helybenrajzolós programunk, aminek témája ezúttal a fantasy. A verseny legjobbjának munkája pedig a következő havi Amondóban tárjuk a nagyközönség elé. (Lehet rettegni!)
Természetesen Mondo Meeten megrendezendő rajzversenyen indulók sem maradnak díj nélkül. A Holdfényteam csapata szeretne felajánlani az első helyezettnek egy fantasy figurát, ami reményeink szerint még jobban motiválni fogja a kedves versenyzőinket. Köszönjük a Holdfénynek!
A meeten való részvétel és a versenyekre való nevezés természetesen INGYENES!
A verseny egyenes kieséses rendszerben zajlik.
(Azt azért megjegyezném, hogy a házigazdáink szívesen veszik, ha fogyasztunk is valamit. 🙂 )
A helyszínen Conjegyek is kaphatók lesznek a kedvezményes fajtából az Õszi MondoCon honlapján leírt feltételek mellett. 
Időpont: 2010. július 3. (szombat) 15:00 – kifulladásig
Helyszín: Moonlight Meido Teaház (Budapest, VI. ker. Jókai (Yokai?) utca 8.
Gyertek minél többen, mert megsülni csapatban jó!
Lonewolf