A nyári PlayIT Show Budapest-en ismét számos cosplayes klub lesz megtalálható.
Most külön-külön postokban bemutatjuk őket, hogy ti is megismerjétek, és esetleg kedvet kapjatok a pultjuk meglátogatására, a programjaikon való részvételre.
Elsőnek bemutatkozik a Gyűrűk Ura Cosplay Club és a Team Marvel közös pultja.

Mi vagyunk a Gyűrűk Ura Cosplay Club, melyet 2013 januárjában alapított Faramir kapitány. A csapat gyorsan fejlődik, jelenleg 20 jelmezes tagunk van. Rendszeresen járunk a magyar conokra, ahova színpadi bemutatókkal is szoktunk készülni. Első szereplésünk alkalmával meg is nyertük a csoportos performance versenyt. Felléptünk már több ezer látogató előtt nagyobb hazai rendezvényeken, de örömmel veszünk részt egyéb rendezvényeken is. A Hobbit filmek bemutatója kapcsán 2013-2014-ben a csapat két alkalommal is megrendezte a legnagyobb Gyűrűk ura rendezvényt Magyarországon a decemberi hónapokban. A rendezvényeken megtekinthető volt egy nagyszabású Középfölde világát megjelenítő makett, valamint replika kiállítás is, mely Faramir kapitány keze munkáját dicséri. A rendezvények hatalmas sikert arattak alkalmanként, közel 8000 látogató vett részt a programokon.
Most, a következő programokkal terveznek megjelenni a PlayIT Show Budapesten.
Replika kiállítás, fegyver bemutató, díszletek (zsáklak, Moria kapuja, Vulkán), jelmez felpróbálási lehetőség. A Team Marvel részéről: életnagyságú Thanos.