A 2009-ben megrendezett, nagy sikerű Fanfiction pályázat után folytatnánk tovább sorozatunkat. Ez alkalommal a három csapat Manga pályázatot hirdet számotokra! Rendkívül sokféleképpen ábrázoltátok történeteitekben karaktereinket, nagy meglepetésünkre, 47 jelentkezőből 36-an be is küldték munkájukat. Rengeteg jó alkotást olvashattunk el, ezzel remek időtöltést biztosítottatok nekünk, azonban, mint ahogy minden versenyen, most is csak egy mű kerülhetett ki győztesen a többi közül. Eme történet alapján szeretnénk Kitsukot (www.cosplay.hu), Tsukikot (www.moonlightmeido.hu) és Kurohonot (www.otakushakai.hu) életre kelteni.


A győztes pályamunka alkotóival a pályázat után folytatnánk amunkálatokat, hiszen további terveinket szeretnénk megvalósítani.Számos helyen megjelenik majd az elkészült alkotás, végső célunk, hogya boltok polcain is visszaköszönjön a történetünk. A legjobbcsapatokkal eredményhirdetés előtt külön beszélgetést tartunk majd,melyben részletesebb tájékoztatást kapnak terveinkről,elképzeléseinkről, hogy kellő információval rendelkezzenek a jövővelkapcsolatban, illetve amennyiben nem tudnak megfelelni akritériumoknak, feleslegesen ne vegyék el attól a lehetőséget, akiviszont igen.

Ez alkalommal egy kicsit összetettebb és bonyolultabb dologról vanszó, ezért egy dokumentumban foglaltuk össze a szükséges tudnivalókat.

Várjuk jelentkezéseiteket és a jobbnál jobb pályamunkákat, ne feledjétek, nagy a tét! Sok sikert, rajzolásra fel!

Üdvözlettel,