Szeretsz a cosplayről elmélkedni? Ismersz pár jó technikát és megosztanád a közösséggel? Szeretsz más cosplayesekkel beszélgetni és szívesen készítenél velük interjúkat, vagy írnál róluk cikkeket? Akkor köztünk a helyed!

A Cosplay.hu 2.0 rendszerében mindenkinek lehetősége van cikkíróvá válni! Töltsd fel irományod a Cikk kezelőben és a te cikked is segítheti a közösség tagjainak eligazodását a cosplay világában!

Cikkeidet a következő kategóriákban írhatod:

  • Beszámolók – élménybeszámolók rendezvényekről, eseményekről
  • Leírások – tutorialok, különböző technikák leírása, vagy egy specifikus dolog elkészítésének a menete
  • Interjúk – interjúk cosplayesekkel, szervezőkkel, híres vagy hírhedt emberekkel
  • Ajánlók – boltokról, cosplayezhető témákról (filmek, fandom, anime, stb.), segédanyagokról (pl. varrásról, kosztümökről, barkácsolásról szóló könyvek, dokumentumfilmek)

Ha van egy jó ötleted, ami nem besorolható egyik kategóriánkban sem, akkor írj az info(kukac)cosplay(pont)hu címre és megoldjuk!

Fontos, hogy a cikkeket általad vagy ismerősöd által (és publikálási engedéllyel) készült képekkel színesítsd, hogy jó legyen a helyesírás és a fogalmazás megfeleljen a magyar nyelv szabályainak! Ha valami miatt a cikkedről még is azt a visszajelzést kapnád, hogy nem felel meg, ne csüggedj! Segítünk a cikk tökéletesítésében és publikálhatóvá tételében!

Mielőtt nekikezdenél, olvasd el eddigi cikkeinket a Magazinban, hátha segít új, érdekes témát találni, vagy esetleg egy általunk kidolgozott témát egészíthetsz ki vagy színesíthetsz, ha épp úgy hozza kedved!

A cikkeket első sorban magyar nyelven várjuk, de örülnénk ha angol vagy német fordításban is meg tudnánk őket jelentetni!