A Cosplay.hu-n több módon is lehet hirdetni:

A) Partnerként a bolt logóját és linkjét elhelyezzük a főoldalon a “partnereink” rész alatt és a hírekbe lehet egy boltismertetőt írni (képekkel, linkekkel). Ebben az esetben pénzt nem, viszont a Cosplay.hu által szervezett cosplayversenyekre (pl. Mondocon, Animekarácsony, stb.) 1-2 ajándékcsomagot szoktunk kérni (a rendezvény alap pultos bérleti díján felül), melyet a nyertesek között kiosztunk (ilyenkor mindig bemondjuk, hogy kitől is van a csomag).

B) Kiemelt partnerként lehet elhelyezni az oldalon reklámokat, ezek ára a mérettől és darabszámtól függ. Elsődlegesen a főoldalon és az sidebaron lehet elhelyezni  bannereket (jpg, gif vagy flash), ezek ára havonta 5000-15.000 Ft + Áfa / (megegyezés alapján).

C) Aktív kampány esetén (pl. Facebookos nyereményjáték vagy felmérések, vagy rendezvényeken külön kategória versenyben) személyesen egyezünk meg az árban és a feltételekben. Természetesen ezek összevonhatóak.

D) Cosplayes vagy jelmezes témájú weblapokról, programokról, rendezvényekről a főoldalon (beleértve a Facebook oldalt is) elhelyezhetők rövid ismertetők, beszámolók, képek és reklámanyagok. Amennyiben a rendezvény, website vagy program non-profit jellegű, ez a szolgáltatás ingyenes, mindössze bannercserét vagy a Cosplay.hu linkjét kérjük cserébe elhelyezni a weboldalon vagy a rendezvény szóróanyagain.