Októberben ismét rendkívüli lesz a Mondo Magazin, ugyanis a tavalyi októberi számhoz hasonlóan ismét dupla címlappal fog megjelenni, ahol a másodikra egy kiválasztott hazai cosplayes képe fog kerülni. Hogy ki lesz az illető? Bárki lehet, aki beküld magáról fényképet, majd a közönség és a zsűri is megszavazza! Augusztus 31-ig küldjetek be nekünk egy igényes fotót amivel pályázni szeretnétek, ezek a képeknek alapfeltétele, hogy minimum 4 megapixel legyen, de ha ennek a többszöröse, az még jobb, lehetőleg .png vagy .tif formátumban. A fotó legyen igényes, nyugodtan eresszétek el a fantáziátok a koncepciónál. Természetesen régebbi képpel is lehet indulni, amennyiben megfelel a szabályzatban leírtaknak. A pályaműveket szeptember elején a facebookon kirakjuk szavazásra, majd az 5 (illetve megfelelő számú kép esetén 10) legtöbb szavazatot szerző kép közül a Mondo és a Cosplay.hu közös zsűrije kiválasztja a 3 legjobbat, akik az alábbi díjakat kapják:

1. helyezett: Borítókép az októberi Mondo Magazin hátoldalán, továbbá 2 éves Mondo Magazin előfizetés (12 szám) és ingyenjegy az Őszi MondoConra.
2. helyezett: 1 éves Mondo Magazin előfizetés (6 szám) és ingyenjegy az Őszi MondoConra.
3. helyezett: Féléves Mondo Magazin előfizetés (3 szám) és ingyenjegy az Őszi MondoConra
A legjobb pályaművek továbbá publikálásra kerülhetnek a Cosplay.hu, illetve a Mondo vagy a MondoCon honlapon vagy reklámanyagain.

Figyelmesen olvassátok el a szabályzatot!
– A fényképen neked kell szerepelni, és írásos engedéllyel kell rendelkezned a kép készítőjétől, amelyben szerepelnie kell mindkettőtök adatainak. Aki nem saját képpel indul, vagy nincs engedélye a fotóstól, azt automatikusan kizárjuk a versenyből.
– A képen lehettek többen is (maximum 3 ember), de a díjat automatikusan az kapja meg, aki a képet beküldte (csak ő kapja meg a jegyet illetve az előfizetést).
– A kép összes szereplőjétől írásos engedéllyel kell rendelkezni!
– 18 év alatt írásos szülői engedéllyel kell rendelkezni! Amennyiben többen szerepelnek a képen és van köztük 18 év alatti, abban az esetben is írásos szülői engedély kell!
– Egy személy egy képpel indulhat. A képek nem tartalmazhatnak személyiségi jogokba ütköző tartalmat! A képeken nem lehet termékelhelyezés (logó, felirat, vagy bármi, amit reklámként vagy hirdetésként lehetne értelmezni)! Ez alól a Mondo, a MondoCon, a MondoGames, a Mangafan és a Cosplay.hu kivételt képeznek.
– A pályázatban induló képek a Cosplay.hu weboldalon meg fognak jelenni, a nevetekkel együtt. A nyertes képeket a későbbiekben felhasználhatjuk a Mondo, a MondoCon és a Cosplay.hu promóanyagaiban!
– A képeket digitálisan módosítani alap szinten szabad csak. Például használhattok effekteket, de nem montírozhattok rá semmit extra tartalmat a képre. A jelentősen módosított képeket kizárjuk a versenyből. Természetesen az alapvető utómunkálatokat el lehet végezni a képen: vágás, fehéregyensúly állítás, fényesség, színegyensúly, élesség, stb.
– A pályaműveknek tartalomban és kivitelezésben is alkalmasnak kell lenniük borítóképnek. A szervezők visszautasíthatnak képeket, melyek nem felelnek meg a követelményeknek!
– A képek mérete maximum 12 megabyte lehet. A minimálisan 4 megapixel (álló), optimálisan 8+ megapixel (300-1200 dpi). Ez azt jelenti, hogy a kép méretének 72dpi-s normál képernyő felbontáson minimum 2500*3500 pixelnek kell lennie! Csak állóképeket fogadunk el!
– A Közönségszavazás a facebookon lesz megtartva és a korábbiakhoz hasonlóan a „like”-ok számának összessége hozza majd ki a végső sorrendet.
– A pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy több vagy kevesebb győztest is hirdessenek a beérkezett fotók függvényében!

Beküldési határidő: 2014. Augusztus 31. éjfél (vasárnap 23:59-ig).
Bármilyen kérdésetek van, írjatok bátran!