A Beállítások alatt állíthatod be blogod működését.

1. Általános – Itt tudod megadni blogod címét, leírását, e-mail címedet, a dátum és időpont kiírásának formátumát, blogod nyelvét. Illetve itt tudod regisztrációhoz kötni a megjegyzéseket.

2. Írás – Itt tudod megadni a bejegyzés írására és a linkekre vonatkozó alapértelmezéseket. Azaz, hogy ha külön nem mondod meg, akkor milyen kategóriákba sorolja a dolgokat. Minden mást érdemes alapbeállításon hagyni!

3. Olvasás – Itt tudod beállítani kezdőoldalad tulajdonságait. És más az olvasásra vonatkozó tulajdonságokat. Általában itt is érdemes mindent alapértelmezésen hagyni!

4. Interakció – Itt találsz beállításokat a cikkekre, az email értesítésekre, a megjegyzések moderálására (alapállapotban nincs moderálás) és az avatarokra (jelenleg nem működik!).

5. Titoktartás – Itt lehet beállítani, hogy a keresőbotok megtalálják-e a blogodat. Itt is érdemes megtartani az alapbeállítást!

6. Permalinkek – A permalinkeknél lehet megadni, hogy a böngésző címsorában milyen formában jelenjen meg az url. Ezt is érdemes alapállapotban hagyni, ennek megváltoztatása problémákat okozhat a lapok megjelenítésében!

7. Egyéb – Itt lehet alapméreteket megadni a beilleszteni kívánt képeknek. Ennek később a képek kezelésénél lesz jelentősége. (Erről lesz külön tutorial.)

8. Blog törlése – Itt tudod törölni blogodat a rendszerből.

9. AMP – Itt lehet megadni a médiafájlok, beágyazott videók, zenék alapértelmezéseit. A rendszerbe jelenleg nem lehet videót vagy zenét feltölteni, ezeket csak ún. embed, azaz beágyazott formátumban lehet megjeleníteni (lásd Youtube videók).