“Sosem leszek kegyetlen vagy gyáva.
Sosem adom fel.
Nem hátrálok meg.”

Ha ismered a Doktor esküjét, s vele tartasz több, mint 50 éve tartó kalandozásain téren és időn át, itt a helyed… köztünk!

Szeretettel vár titeket pultjánál a Hungarian Doctor Who Cosplay Group.
A szokásos kis relikvia kiállításunk mellett a tavalyi sikerre való tekintettel ismét kipróbálhatjátok magatokat milyenek lennétek Dalek Sec-ként vagy Cyberman-ként. De hoztunk újdonságokat is: vezethetitek az életnagyságú, mozgó és világító TARDIS konzolt vagy épp hangulatotokhoz illő színűvé varázsolhatjátok a szónikus csavarhúzó segítségével, belekóstolhattok némi interaktív játékba a Dalekok ellen a TARDISt irányítva, valamint összemérhetitek erőtöket a TARDIS jengával a  társasjátékos részlegben.

Amit érdemes tudni rólunk: A 2010-ben alakult közösségi csoportból újra szervezett klub 2013 óta működik szervezett formában. Jelenleg 32 tagunk van, ennek nagy többsége vidéki és nagyjából 70%-uk aktív tagnak számít. A lassú folyamat miatt mi még újnak vagyunk nevezhetőek a cosplay csoportok között, de igyekszünk felnőni a feladathoz. Magas elvárások nincsenek, de törekszünk a hasonlóságra és folyamatos fejlesztésre a jelmezek terén.

Mivel találkozhatsz nálunk?
– Doctor Who-s relikviákkal, avagy kiállítás szerzeményeinkből.
– Doctor Who-s sisakok, avagy próbáld ki milyen Dalek Sec vagy Cyberman lennél.
– “DW sonic fight” Interaktív PC játék, avagy irányítsd a szónikus csavarhúzóval a TARDISt és kerüld ki a Dalekokat.
– Életnagyságú TARDIS konzol, aminek nem csak forog a teteje; de szónikus csavarhúzóval irányíthatod is milyen színben pompázzon.
– TARDIS jenga (a közös társasjátékos részlegben), avagy te meddig bírod építeni a TARDISokból álló tornyot mielőtt összedőlne?