Rajzpályázat Miyaou-val!

 Az édességeket szereted jobban, vagy rajzolni? 
Nem baj, ha nem tudsz dönteni, mert ha el jössz a Miyaou Maid Cafe-ba, a két téma egyessül! Ráadásul, most egy különleges vendég maiddel is találkozhatsz. Kitsuko, a Fantasy Expo kabalája nem csak kedves, de pont olyan édes mint a latte, amit készít.

A hét témája: 2021 Nap Képei

Annyian összesítették az előző évet, gondoltuk mi magunk is csinálunk egy ilyet, a 2021-es év 9 legkedveltebb “nap képével”. Ha te is szeretnél nap képe lenni, akkor használd a #cosplayhunapkepe hastaget!
Lássuk is, melyik képek voltak tavaly a legnézettebbek az Instagram oldalunkon!

Photoshoot: Rem (Re:zero – Nity)

Amikor megláttam a cuki rénszarvas Rem figurát, tudtam, hogy ezt a ruhát el kell készítenem 😊 Szerintem sikerült egy kis karácsonyi hangulatot hozni vele, remélem nektek is tetszeni fog. 😘

A hét témája: Karácsony 2021!

Elérkeztünk az év végéhez, itt a Karácsony, néhányunk legkedvesebb ünnepe. Összegyűjtöttünk nektek 9 cosplayt, amit átjár a szeretet ünnepének hangulata, lássuk is őket egy jó tojáslikőr vagy mézeskalács társaságában!

Photoshoot: Yasha Nydoorin (Critical Role – Meriel)

Ugyan a Critical Role nem igazán ismert itthon, a nerd szívemben speciális helye van és habár ez a ruha már megvolt egy ideje, nagyon jó hogy idén sikerült Lillával egy újabb komfort karakteremet fotózni és Yasha vibejai is nagyon jól átjöttek a képeken úgyhogy szeretném veletek is megosztani, nagy ölelés innen is a segítőknek akik lelkesek maradtak az esőben is <3

Betöltés