A nyári PlayIT Show Budapest-en ismét számos cosplayes klub lesz megtalálható. Most külön-külön postokban bemutatjuk őket, hogy ti is megismerjétek, és esetleg kedvet kapjatok a pultjuk meglátogatására, a programjaikon való részvételre.
Ráadásul a Star Wars-os klubokat egy külön részlegben találjátok meg, más a messzi-messzi galaxishoz köthető játék és érdekesség társaságában.
Harmadiknak, de nem utolsó sorban bemutatjuk még a The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub nevű cosplayes klubot.

 

A klubunk egy olyan szervezet, amelyet a Disney Magyarország és a Lucasfilm Ltd. engedélyével hoztunk létre. A Magyar galaktikus Fan Klub nevet Steve Sansweet a LUCASFILM FAN RELATIONS TEAM tanácsadója adta nekünk. A Magyar Galaktikus Fan Klub célul tűzte ki hogy egybefogja a magyarországi Csillagok Háborúja rajongókat. Felkívánjuk eleveníteni a régi PeCsa klubéletet. Előadások, rendezvények, beszélgetések várhatóak a klub életében. A klubhoz csatlakozhat minden Star Wars rajongó kortól nemtől függetlenül. Várunk a teljesség igénye nélkül: minden Csillagok Háborúja jelmezes, pc-s, konzolos, képregény, könyv, Lego, figura gyűjtő, robotépítő, film, rajzfilm stb. rajongókat. Minden klubtag részére készítünk klubkártyát, amely bizonyos kedvezményekre jogosítja majd a tulajdonosát. A klubtagság nem jár semmilyen kötelezettséggel és tagdíjat sem kell fizetni, a klubtagnak csatlakozásával viszont el kell fogadnia a klub alapszabályát, amit mindenki számára elérhetővé teszünk.

A tervezett programjai pedig a következők:
– SW 3d Sakk
– Star Wars Dobble
– Star Wars Trivia Kvízek
– Star Wars használd az Erőt játék
– Star Wars fegyver és fénykard simogató
– Droid futtatás