Bizonyára már mindenki hallotta (remélhetőleg), hogy nyár végén ismét Holdfénycon, méghozzá egy igazi kétnapos nyári con, ahol az egész hétvége a scifi, fantasy és anime rajongóké. A jegyek már kaphatóak a boltokban, de aki szemfüles, az akár hamarosan megnyerheti a belépőjét! A programok a már megszokott cosplayverseny, karaoke, táncpad, novellaírás, konzolozás és rajzversenyen kívűl folyamatosan bővülni fognak az elkövetkezendő hónapban. Természetesen itt lesz az Eurocosplay 2011 -es második "elődöntője", már lehet is rá jelentkezni (egy hétvége Londonban, gondolom mindenkinek csábító lehet), de jelen lesz a Star Trek Baráti Társaság, a híres Star Wars-os 501-es Légió, megrendezésre kerül több kártyaverseny is a hétvége folyamán (Magic, Yugioh, stb) és egy egyedi figura és szoborkiállítást is láthattok. Persze ez csak a kezdet, hiszen mint fentebb említve lett, még sok-sok meglepetésprogram várható a hónap folyamán!
Gyertek el, mert nagy buli lesz!   

Dátum: 2011, Augusztus 27-28.
Helyszín: Millenáris, Jövő Háza, B csarnok, Kis Rókus u. 16-20

Jegyek kaphatóak a Holdfény Fantasy Játékboltban (VII. kerület Wesselényi u. 12.), a SakuraZakában (IX. kerület Erkel utca 6.) és az Animelandban (VI. kerület Bajnok u. 30.).
Az  egynapos jegy ára 1800Ft, a kétnapos 3000Ft. Természetesen a rendezvény napján, a helyszínen is lehet jegyeket venni.

Weblap: www.holdfenycon.hu