Mindenkinek van egy kedven karaktere Ynev varázslatos és kalandos világán (M.A.G.U.S.). Egy karakter, amivel olyan élményeket éltél meg, olyanszemélyiséget alkottál neki, hogy szinte élőként emlegeted a vele játszottperceket. Hosszas készülődés, számolás, és gondolkodás szülte meg Õt, nemfeledve a részleteket, amelyek akár az övén rejtőző szimbólumokról, vagy ahajának pontos formájáról, ruhájának anyagáról szóltak. A szemében látszódnak amegélt csaták hangjai, vagy a mágikus árnyalakok rejtélyei, a mosoly az arcánpedig a legutóbbi város ízes nyüzsgését adja vissza. Ez Õ- a kedvenc karakter…

A Rúna Tábor Szerepjátékos Egyesület rajzpályázatot hirdet, amelyben a koncepció, hogy rajzold le a számodra legkedvesebb karaktered amit Ynev világán alkottál meg.

A pályázatra két kategóriában lehet jelentkezni:
I. kategória: 0-18 éves korig,
II. kategória: 18- éves kortól.

Bárki jelentkezhet, aki szeret rajzolni, és szeretné megmutatni a szerepjátékos nagyközönségnek az alkotását, és a kedvenc karakterét. 

Használható technikák:

A rajzodat elkészítheted bármilyen technikával (ceruza, toll, festék, pasztell zsírkréta, digitális technikák) és lehet akár színes vagy fekete fehér is.

Leadási határidő: 2010. Május 15. (szombat)

A rajzodat elküldheted nekünk postán (1016 Orom u. 10), vagy akár mailben is (info(kukac)runatabor.com). Kérjük, írd meg a neved, email címed, telefonszámod, hogy tudjunk neked jelezni a pályázat eredményéről. Illetve a rajz mellé kérünk, hogy pár szóban foglald össze a karaktered történetét, jellemét, kasztját, faját, szintjét.

A leadott képekből szervezünk egy kiállítást, amely a Rúna Tábor által szervezett klubnapon kerül megnyitásra a díjátadással együtt 2010. május 22-én. a Főnix Klubban. A nyertes rajzok felkerülnek a Rúna Tábor oldalára is. A kiállítás után természetesen a képeket visszaadjuk az alkotóiknak.

Eredményhirdetés: 2010. Május 19. (szerda)

Díjazás:

A ’TV2 a jövőért’ támogatásával a pályázat nyertesei az alábbi díjazásban fognak részesülni:

I.              Kategória:

1.helyezett: 2 db múzeumi belépő a láthatatlan kiállításra, 1 db- 1 GB-os pendrive

2.helyezett: 1 db 1 GB-os pendrive, póló

3.helyezett: övtáska, póló 

II.           Kategória:

1.helyezett: 2 db múzeumi belépő a láthatatlan kiállításra, 1 db- 1 GB-os pendrive

2.helyezett: 1 db 1 GB-os pendrive, póló

3.helyezett: övtáska, póló

Nagyon jó alkotást és jó játékot kívánunk mindenkinek:

Rúna Tábor Szerepjátékos Egyesület