Szeretnénk néhányatok karácsonyfája alá Fantasy Expo belépőket rejteni.

A pályázatra bárki nevezhet akinek a kategóriákba illő cosplayes fotója van. Nem kell ideinek lennie, lehet korábbi is.
Egy ember maximum 3 képet tud beküldeni, ezt bárhogy tagolhatja.

Nevezni az alábbi jelentkezési űrlap segítségével tudtok: jelentkezés
Beküldési határidő: december 24 éjfél.
A következő kategóriákban indulhattok:

 • Karácsonyi hangulat (Egyéni cosplayeknek. Itt a cosplaynek és/vagy a háttérnek karácsonyinak kell lennie, egy kellemes ünnepi érzést ébresztve)
  Díj: páros belépő a februási Fantasy Expo-ra.
 • Legjobb csoportkép (ide párok és csoportok nevezéseit várjuk, szintén karácsonyi témában)
  Díj: minden fotón szereplő cosplayesnek egy-egy belépő a februári Fantasy Expo-ra.
 • Kedvenc fotóm (ez a kategória a fotósoknak szól, ugyanis itt ők tudnak beküldeni képeket, a téma itt is a karácsonyi cosplay)
  Díj: páros belépő a februári Fantasy Expo-ra.
  A nyertesek száma függ a beküldött pályaművek számától is (ha nagyon sok kép érkezik be, akkor több kategóriát is bevezethetünk).

SZABÁLYZAT

A fényképen neked kell szerepelned, vagy neked kellett készítened és írásos engedéllyel kell rendelkezned a fotóstól, vagy a képen szereplőktől. Aki nem saját képpel indul, vagy nincs engedélye a fotóstól, azt automatikusan kizárjuk a versenyből. Az engedély formátuma szabadon választott, a lényege, hogy lássuk, hogy a fotósnak tudomása van arról, hogy a képe indul a pályázaton.

Egy személy egy három fotóval indulhat, bármilyen tagolásban.

A képek nem tartalmazhatnak személyiségi jogokba ütköző tartalmat! A képeken nem lehet termékelhelyezés (logó, felirat, vagy bármi, amit reklámként vagy hirdetésként lehetne értelmezni)!

A pályázatban induló képek a Cosplay.hu weboldalon meg fognak jelenni, a nevetekkel együtt. A nyertes képeket a későbbiekben felhasználhatjuk a Cosplay.hu promóanyagaiban!

A tartalmilag komolyan módosított képeket kizárjuk. Ahol látványosan látszik, hogy a jelmez utólag digitálisan lett retusálva vagy feljavítva, pl. hozzá rakott vagy átrajzolt kiegészítők, azokat kizárhatjuk a versenyből, de enyhébb módosítások, javítások és korrekciók gond nélkül mehetnek.

A szervezők visszautasíthatnak képeket, melyek nem felelnek meg a követelményeknek!

A képek mérete minimum 1 MB, maximum 10 MB lehet. Formátuma elsődlegesen jpg vagy png. Minimálisan 1920×1080, maximum 3840×2160 felbontásban. A Facebookról leszedett képeket gyenge minőségű képeket automatikusan kizárjuk a versenyből!

A cosplayes weboldalát is megosztjuk a képe mellett.

A pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy több vagy kevesebb győztest is hirdessenek a beérkezett fotók függvényében!

A fotókat nem csak a minőségük, de a tartalmuk alapján is értékeljük. Így azok is bátran jelentkezzenek, akiknek nincs annyira profik cosplayük, viszont van egy jó fotó ötletük, ami vicces, látványos, vagy éppen nagyon karakterhű!