Főoldal

[easingslider id=”6663″]

mainsite_cover

Mi is az a… Craftsmanship?

Mi is az a… Craftsmanship?

Egy kisebb szünet után ismét a billentyűzet elé vetve magam, beleástam kicsit a craftmanship mély bugyraiba, és pár nap után előállt a cosplay kisokos első részletesebb cikke. Belemászunk a kezdetekbe, az alapokba, és a versenymenetbe. Mindezt egy kicsit felöntve a hazai tapasztalatokkal és végül egy ne légy bunkó cseresznyével tálalva. Bár sokaknak nem mond újat, de mindig érdemes kicsit az alapokhoz visszanyúlni. Jó szórakozást az olvasáshoz!

bővebben
Photoshoot: Kirito (Sword Art Online/GGO – Klepth)

Photoshoot: Kirito (Sword Art Online/GGO – Klepth)

Az egyik első animém volt a SAO és amikor először megláttam Kirito Gun Gale Online kinézetét, eldöntöttem meg is csinálom. Akkor 14 éves voltam és egy mai szemmel borzalmas jelmezt hoztam össze, de túlságosan szeretem ezt a fandomot ahhoz, hogy így hagyjam az emléket ígyhát elkészítettem újra ezt a cosplayt és bár Asuna nem jöhetett velem, így is élvezetes fotózás volt.

bővebben
Photoshoot: Yumeko Jabami (Kakegurui – 3velynn)

Photoshoot: Yumeko Jabami (Kakegurui – 3velynn)

Még nem volt alkalmam fotózásra vinni a Yumeko cosplayem, de már szerettem volna pár jobb képet, így hát összedobtam az otthoni ministúdiómat és elkészült ez a 4 kép~ Cosplayes: Tóth Evelin - 3velynn Fotós: Tóth Evelin Forrás / fandom: Kakegurui Karakter: Yumeko...

bővebben

KATEGÓRIÁK