Hamarosan itt az első Budapest Comic Con!
Természetesen a Cosplay.hu csapata sem marad ki a buliból, egy egész nagy zónát fogunk betölteni programokkal, kiállítókkal, workshopokkal és egy nagy színpadot is biztosítunk mindenféle izgalmas előadásoknak, cosplayversenynek, színészeknek, szinkronosoknak, táncosoknak, de lássuk is mire számíthattok!

Itt találjátok majd az Égi Szentély Star Trek kiállítását, egy nagy Csillagkapus részleget, Marvel és Gyűrűk Ura bemutatót és az Epic Creations standját. A Star Wars rajongók keressék a a Magyar LEGO Star Wars Klubot és a Sandtrooper Company-t. A foglalkozások kedvelői keressék az Alkimista Labort, a kártya és szerepjátékok rajongói pedig a Fekete Határ Szindikátusát és a Lycan Stúdiót. Aki pedig csak relaxálni szeretne, az nézzen be a Japán Alapítvány manga részlegébe, ahol nyugodtan olvasgathat hazai és külföldi kiadványokat.

A színpadunkon pedig a legváltozatosabb programokat igyekszünk elhozni nektek!
Szombaton egy animés kvízzel kezdünk, ahol próbára tehetitek tudásotok (és nyerhettek jópofa cuccokat), majd beszélgetés a magyar Fantasy illusztrátorokkal, utána a filmes témában az Epic Creations tart előadást. A zene rajongóknak is kedvezünk, a Fantasing csapata tart egy kisebb koncertet ismert számokból, majd jön a nagy cosplayverseny (amire még június 4-ig lehet jelentkezni!), aztán egy lazább hasonmásverseny következik, amire a színpad mellett lehet jelentkezni. Ezek után sorban érdekes beszélgetések jönnek: Georgia Hirst színésznővel, majd a meghívott külföldi cosplayesekkel. Ezek után ismét az animéké a téma, hazai szinkron színészekkel fogunk beszélgetni, majd Spencer Lee Wilding, színész és kaszkadőr lép a színpadra (ő volt nemrég Darth Vader). Ezek után egy nagyon látványos divatbemutató következik, a Fantázia Esszenciája, majd végül a Marvel és a Gyűrűk Ura klub előadásával zárjuk a napot. Nem rossz eddig ugye?

Vasárnap is zsúfolt lesz a program, ismét animés kvízzel melegítünk be reggel, majd a Két Kard iskolája harcművészeti bemutatója következik, majd az Animagazin szervezésében Anime Duma Party, ahol fő téma az Animék versus Mangák lesznek. Ezek után Ti következtek, ugyanis közös tánc lesz a Unit Harmony, a Viviq és a Lunacy csapatával a színpadon (akiket a nagyszínpadon is megcsodálhattok mind a két a nap). Ismét lesznek közönségtalálkozók Georgia Leonidasszal, Spencer Lee Wildinggal és Sean Biggerstaffal. Közben beszélgetés a meghívott cosplayes vendégekkel, hasonmásverseny, a szerepjátékosoknak különösen érdekes MAGUS író és fejlesztői előadás, majd este a Genshin Impacté a színpad, cosplayes bemutatóval és Genshines kvízzel!

Reméljük sokan eljöttök, mi már nagyon készülünk rá! Találkozunk a Budapest Comic Con-on!

budapestcomiccon.hu


A programváltozás jogát fenntartjuk!