Nagyvilág Cosplayesei: Jessica Nigri

1989, Augusztus 5-én született Amerikában. Jessica Nigri-t a világ első számú cosplayerének mondják. Nigiri nem csak a cosplay nagy rajongója de emellett modellkedik, szinkronszínész és még saját YouTube csatornát is vezet.

Fotós: REKAPH

2010-ben ismerkedtem meg a cosplayezés világával, ami aztán sok évig teljesen magába szippantott. 2012-ben kezdett el érdekelni a fotózás komolyabban, de 2014-ben jutottam arra ez elhatározásra, hogy szeretném magasabb szintre emelni a tudásom. Elvégeztem egy fotográfus képzést és utána egy videós képzést is végigcsináltam, úgy gondoltam a kettő egymásra épül és hasznos lehet a későbbiekben.

Photoshoot: Ciel Phantomhive (Kuroshitsuji – estebunny)

Ciel karaktere mindig fontos szerepet töltött be a cosplayes munkásságom során, hiszen amikor elkezdtem ezt a hobbit, Ő volt az első, akit sikerült megvalósítanom, és korábbi “művésznevemet” (“Bocchan in cosplayland”) is ő ihlette. Így amikor a fotózásra vinni kívánt alanyunk életre keltése technikai akadályokba ütközve nem valósult meg, szinte rögtön tudtam, hogy itt az ideje vissza hozni a karaktert.

A hét témája: Húsvét

Nyuszi füleket hegyezni, kölniket bekészíteni, színes tojásokat elő! Megérkezett a húsvét, így hát összegyűjtöttünk 9 igazán vidám hangulatú cosplayt, hogy feldobjuk a húsvét hétfőt.

A hét témája: Állatfülek

Már az ókorban is előfordultak ember és állat keverékéből született lények, manapság pedig egyre több ilyen karakter születik videójátékban, animékben és filmekben. Van ahol emberfeletti erővel társul, míg máshol földöntúli cukisággal, de hát ki tudna nemet mondani egy aranyos cica fülnek, vagy egy csaholó kutyusnak? Íme 9 cosplay, ahol ilyen állat-embereket láthattok.

Photoshoot: Ichigo Code 015 (Darling in the FranXX – Ayume Kiraima Cos)

Régen dédelgetett álmunk volt a barátaimmal, hogy szeretnénk egy négyes kvartettet a Darling in the Franxx animéből, mindezt egyedi koncepcióban; fekete-fehér ruhás kontrasztban. Készültek páros képek és készültek egyéni fotók is. Most a rólam készülteket hoztam el számotokra. Remélem tetszik! 💙

Paróka formázás: az alapoktól a hajmeresztő csúcsokig

Bár elsőre nem tűnik a jelmez egyik építőkövének, de már a legkisebb hajlakkos belövés, és egy alapos kifésülés csodákat képes tenni még az olcsóbb parókákon is. Ezzel is egy igényesebb összképet alkotva. Ma pedig ezt a témát vizsgáljuk meg, mivel és hogyan kell elérni kis, közepes és nagy energiabefektetéssel a kívánt hatást akár a legolcsóbb parókákon is. Ennek örömére ma a paróka tartás alapjaitól elvándorlunk a közepesen nehéz „épített” copfok és a hozzátartozó eszközökhöz. Persze mindent így sem tudok leírni, mert akkor 30 oldalas lenne a cikk, de egy átfogó bemutatót és egy kezdőlökést a jó úton megpróbálok összefoglalni.

A hét témája: Steampunk

Szinte mindannyian imádjuk a steampunk fogaskerekes, olajtól fakó stílusjegyeit. Hatalmas kultusza van megjelenése óta töretlenül és szerencsénkre rengeteg karakter készül eleve ebben a tematikával vagy lelkes rajongók által újrakreálva. Íme 9 remek cosplay, amit ez a stílus inspirált.

A hét témája: Mágusok

A mágia mindig is nagy szerelmem volt, akár animék, videójátékok vagy a filmek világában is, ahány világ annyi féle varázslattal találkozhattunk már, jóval, rosszal egyaránt. Most pedig összegyűjtöttünk 9 mágikus cosplayt nektek, akik minket már el is varázsoltak.

Betöltés

KATEGÓRIÁK