2023 Karácsonyi Fantasy Expo
dec 1, 2023
A Fantasy Expón a fantasy, scifi, anime, manga, képregény, cosplay, videojáték és társas kedvelők...
COSPLAYESEK A NAGYVILÁGBÓL: COWBUTT CRUNCHIES COSPLAY
szept 20, 2023
Ma újra bemutatásra kerül nem is egy hanem egy amerikai cosplayes duó: Cowbutt Crunchies Cosplay....
Photoshoot: Kamisato Ayaka (Genshin Impact – Roromiya Ruka)
szept 18, 2023
Nagy szerelmünk az összes Genshin Maid ruha ,de ez a fotózás valahogy igazán különleges számunkra...
Photoshoot: Princess Zelda (The Legends of Zelda – Shidoni)
szept 18, 2023
Hangulatos, nyári fotózás 38 fokban, egy egész napos conozás után… de megérte ilyen gyönyörű...
Photoshoot: Boosette (Super Mario – Sweetmaniacgirl Cosplay & Art)
szept 17, 2023
Nagyon szeretem a Super Mario játékot és fandom világát. Amikor elkezdték anime lényként...
Photoshoot: Hatsune Miku & Kagamine Rin (Vocaloid – Lunathra & Õkami chan)
aug 26, 2023
Amikor először láttuk a GimmexGimme szám videoklipjét, azonnal megtetszett a sok csillámpor és a...
Photoshoot: Ganyu maid (Genshin Impact – Saya)
aug 25, 2023
Genshin Impact maid photoshoot végeredménye 😊 Cosplayes: Saya_cosplay Fotós: Jara Photo Forrás /...
Photoshoot: Marin Kitagawa (My Dress Up Darling – Sweetmaniacgirl)
aug 24, 2023
Mint sokatoknak, nekem is óriási szerelem volt mind az anime mind Marin karaktere :3 Az iskolai...
Photoshoot: Zhongli & Tartaglia (Genshin Impact – Nobody Cosplay Works & Tracsi)
aug 4, 2023
Genshin Impact-ből ismert Zhongli fotózás hozzá illő régies háttérrel, néhol Tartagliával közösen...
Photoshoot: Saber (Fate Stay Night – Saya_cosplay)
aug 3, 2023
A felújított első páncélos cosplayem, remélem nektek is tetszeni fog 😊 Cosplayes: Saya_cosplay...
Photoshoot: Kabetaijin (Paripi Koumei – Jolica)
aug 3, 2023
Már régóta szerettem volna fotózásra vinni Kabe-kunt, a második kedvenc karakteremet a Paripi...
COSPLAYESEK A NAGYVILÁGBÓL: ANAELIC
júl 25, 2023
A mai bemutató alanya nem más mint: Amber avagy cosplayes nevén Anaelic Skóciából. A Genshin...
Photoshoot: Kyoka Jirou (My Hero Academia – Lunathra)
júl 21, 2023
Nemrég nyílt a környékemen egy nagyon helyes kis park. Megszerettem volna nézni, és mint kiderült...
Photoshoot: Alucard (Hellsing – Nobody Cosplay Works)
júl 19, 2023
Hellsing fotózás éjszakai környezetben az animében is erősen domináló vérvörös színek felhasználásával.
COSPLAYESEK A NAGYVILÁGBÓL: CINDERYS COSPLAY
jún 23, 2023
Egy kisebb kihagyás után újra francia cosplayes van a rivaldafényben, aki nem más mint Cinderys...
Photoshoot: Fischl (Genshin Impact – Shidoni)
jún 22, 2023
Már régóta szerettünk volna Fischl-lel egy fotózást, ezúttal sikerült kifogni a tökéletes időt és helyszínt is hozzá.
A 2023-as Mastercard Budapest Comic Con cosplayverseny győztesei
jún 15, 2023
A 2023-as Mastercard Budapest Comic Con cosplayverseny győztesei 🏆
A versenyt Idén is a Cosplay.hu szervezte és két kategóriában (Craftmanship és Performance) mérhették össze tehetségüket a jelentkezők.
Photoshoot: Klee (Genshin Impact – Roromiya Ruka)
máj 24, 2023
Két havas eső között sikerült összehozni ezt a fotózást is ,szerencsére minden probléma nélkül...
Photoshoot: Nero Claudius (Fate – Alice Griever)
máj 8, 2023
Tavaszi cseresznyefa viragzás előtt sok-sok parkot megnéztem, így sokat keresgélve megtaláltam ezt...
Photoshoot: Gwen (League of legends – Gabriellinacos)
máj 1, 2023
Gabi volt az első olyan cosplayer, aki számomra ismeretlen volt és felkértem egy fotózásra, aminek...

Keresés az oldalon
KATEGÓRIÁK
FEATURED
PHOTOSHOOT
- Photoshoot: Kamisato Ayaka (Genshin Impact – Roromiya Ruka)
- Photoshoot: Princess Zelda (The Legends of Zelda – Shidoni)
- Photoshoot: Boosette (Super Mario – Sweetmaniacgirl Cosplay & Art)
- Photoshoot: Hatsune Miku & Kagamine Rin (Vocaloid – Lunathra & Õkami chan)
- Photoshoot: Ganyu maid (Genshin Impact – Saya)