Ismét fotópályázatot hirdet a Mondo és a Cosplay.hu! Ahogy azt már megszokhattátok, ismét várjuk a lelkes fotósok képeit és továbbra is értékes díjakat lehet nyerni (a Mangafan felajánlásában), a nyertes fotók pedig megjelennek majd a június Mondo magazinban is.

Ismét két kategóriában küldhettek be képeket. Az első az eddig megszokott „Hagyományos” fotó, avagy a „MondoCon legnagyobb élménye!” ide várjuk a legérdekesebb, legkülönlegesebb vagy leglátványosabb képeket a Tavaszi MondoCon kapcsán. Lényeg, hogy elkapjátok az igazi MondoCon hangulatot!
A másik mi más lehetne, mint a „MondoCon legjobb cosplayese!„, avagy a szerinted legjobb, legszebb, legszexibb, legidiótább vagy legbrutálisabb jelmezese (vagy jelmezesei)!

Általános szabályok és feltételek:
– A képeknek a 2015-es Tavaszi MondoConon kell készülniük, minden más fotó automatikusan kizárásra kerül!
– A versenyen csak saját magad által készített fényképpel indulhatsz, vagy neked kell szerepelni a képen, és írásos meghatalmazással kell rendelkezned a kép készítőjétől, amelyben szerepelnie kell mindkettőtök adatainak. Aki nem saját képpel indul, vagy nincs meghatalmazása, azt automatikusan kizárjuk a versenyből.
– Egy személy egy képpel indulhat kategóriánként. A két kategóriában különböző képekkel lehet csak indulni!
– A képek nem tartalmazhatnak személyiségi jogokba ütköző tartalmat, továbbá a képeken nem lehet céges/márka logó, felirat kivéve a Mangafan, Mondo illetve Cosplay.hu!
– A pályázatban induló képek mind a Cosplay.hu weboldalon, mind a Mondo Magazinban meg fognak jelenni, a nevetekkel együtt. A nyertes képeket később felhasználhatjuk a Mondo, a Mondocon és a Cosplay.hu promóanyagaiban!
– A fotópályázaton a Mondocon vagy a Cosplay.hu által felkért fotós (vagy általa készített kép) nem indulhat!
– A képeket digitálisan módosítani alap szinten szabad csak. Például nem használhattok ecseteket, effekteket, nem montírozhattok rá semmit a képre. A jelentősen módosított képeket kizárjuk a versenyből. Természetesen az alapvető utómunkálatokat el lehet végezni a képen: vágás, fehéregyensúly állítás, fényesség, színegyensúly, élesség, stb. Bármi olyan, ami analóg gépnél a laborban elvégezhető lenne az előhívás folyamatának részeként.

Beküldési határidő: 2015. április 26. (vasárnap éjfél)

A képek mérete maximum 3 mega lehet. Formátuma elsődlegesen jpg, png vagy tif. A minimális felbontás: 1920×1080.

A képekből egy zsűri fogja kiválasztani a legjobbakat és lesz kategóriánként egy-egy közönségdíj is. A közönségszavazás a Facebookon lesz megtartva, előreláthatólag április 27. és május 10. között és az elmúlt évekhez hasonlóan a “like”-ok száma hozza majd ki a végső sorrendet..

A nyertesek Mangafanos ajándékcsomagokat és ingyen belépőket kapnak a 2015 július 11-i Nyári MondoConra!

A pályázat szervezői fenntartják a jogot, hogy több vagy kevesebb győztest is hirdessenek a beérkezett fotók függvényében!

Bármilyen kérdésetek van, írjatok bátran!